Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Gabriell Clothing

Gabriell Clothing fetish wear in de Haagse Prinsestraat, is sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor een spannende sexy en mooie outfit. Hier kunnen partygangers terecht voor stoere fetish kleding in bijzondere materialen.

De fetishkleding naar eigen ontwerpen van Gabriell worden in haar eigen atelier gemaakt. Honderden partygangers werden de afgelopen 15 jaar door Gabriell  aangekleed in een spannende sexy fetish outfit.

Gabriell is heel goed bekend met de bijzondere wensen van de bezoekers van fetishparties, swingersfeesten en themaparties. Zij organiseert zelf al jaren de fetishparty Slaves for Passion.

Wil je kleding die er stoer en sexy uitziet en waarvan de pasvorm helemaal okay is, dan ben je hier aan het goede adres. Speciale wensen of kleding op maat worden vaak binnen een dag gerealiseerd.

Door de eigen productie betaal je hier een absoluut redelijke prijs voor een passende outfit op maat.

Naast de eigen producties zijn een aantal goede fetishcollecties van andere ontwerpers in winkel te vinden.

NIEUW !!!!- RUBBER  -  LATEX - COLLECTIE VOOR BOYS en GIRLS BINNEN !!!!

Jullie Privacy

Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen voor je bestellingen of om eventueel contact met je op te nemen mocht er iets mis gaan met je bestelling. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en alleen gebruikt voor andere doeleinden met jou toestemming. Wij gaan uiterst zorgvuldig met jou persoonsgegevens om en deze zijn dus bij ons veilig!

Webwinkel

Openingstijden:

dinsdag - zaterdag:
12:00 - 18:00 uur

Bel een dag van te voren voor een afspraak buiten deze openingstijden.

© copyright

Alle foto’s en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit houdt in, dat foto’s en afbeeldingen van deze website niet zomaar gebruikt mogen worden.